top of page
Logo.png

K

waliteit

LA WOLF. kiest er bewust voor om enkel te werken met kwalitatieve stoffen die OEKO-TEX® gecertifieerd zijn. Dit is een Europees erkend label dat staat voor stoffen die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en daardoor veilig gebruikt kunnen worden door mensen. 

E

xclusief

Alle kussenslopen worden in beperkte oplage gemaakt. Dit in grote tegenstelling tot fast fashion waarbij er meer wordt geproduceerd dan er verkocht kan worden. Elke kussensloop van LA WOLF. is op deze manier limited edition.

H

andgemaakt

Alle producten worden handgemaakt. Gaande van het patroonontwerpen, over het knippen van de stof, het instikken van de gouden details en label tot het inzetten van de blinde rits. Bij elke bestelling doen we een vreugdedansje en pakken we met veel liefde je pakje in.

S

nelle verzending

Als je product voorradig is, streven we ernaar je pakje snel te kunnen verzenden. We weten namelijk zelf hóe zeer je kan uitkijken naar een online bestelling. Het is elke keer weer een beetje zoals de avond voor Sinterklaas.

L

iefst

lokaal

De stoffen, accessoires en fournituren worden lokaal aangekocht. Door lokaal aan te kopen, steunen we onze lokale economie. Bij het inpakproces wordt geen plastic gebruikt.

R

etourbeleid

Is er iets niet naar wens met het geleverde product of wil je het liever retourneren? Dat vinden we erg jammer, maar u kan hem binnen de  14 dagen na aankoop retourneren. Stuur ons gerust even een mailtje.

bottom of page